W206 2022 c class

eemir

Emektar üye
Katılım
22 Ağu 2023
Mesajlar
629
Tepki Puanı
510
Puanları
93
Konum
İstanbul
İsim
Emir
Araç
W177 A200 FL AMG W206 C200 AMG
İktidarı bilmiyorum ama vadiye yakın olduğu kesin. w206 tanıtımını izleyin, zannedersiniz otomobilde yeni bir döneme girilmiş.
kendisi hiç mb sahibi olmadı daha çok audi bmw gördük onda yakın olsa mb binicisi olur diye düşünüyorum
 

TheBarz

Üye
Katılım
30 Eki 2023
Mesajlar
31
Tepki Puanı
22
Puanları
8
Konum
samsun
İsim
bekir uraz öntürk
Araç
S206
Teşekkürler , son olarak Audi A4 Allroad tan geçtiğinizi belirtmiştiniz , peki 2.0 lt araçtan sonra performans olarak tatmin etti mi sizi acaba ?
Audi A4 kasa değiştirmiş olsaydı kesinlikle audi ile devam ederdim. 2.0lt dizel araçla 1.5 lt benzinli aracı karşılaştırmak ne kadar doğru bilemiyorum ama şanzımanları değerlendirirsek audi bence çok ilerde. Mercedeste şanzıman tepkimeleri geç ve kararsız dolayısıyla performansıda etkiliyor.
 

bjk_bjk

Üye
Katılım
15 Eyl 2023
Mesajlar
60
Tepki Puanı
24
Puanları
8
Konum
İstanbul
Araç
W206 AMG 4Matic
Cahilliğimi mazur görün lütfen bu mercedes me aktif olursa araçta ne gibi şeyleri ekstradan yapabileceğiz. Bir de servise mi gitmek gerekir yoksa abonelik tarzı biz mi aktif ederiz?
 

Jurdengaus

Aktif üye
Katılım
24 Eyl 2023
Mesajlar
122
Tepki Puanı
99
Puanları
43
Konum
İstanbul
İsim
Murat Can GÜLLÜ
Araç
W206 4MATİC
Cahilliğimi mazur görün lütfen bu mercedes me aktif olursa araçta ne gibi şeyleri ekstradan yapabileceğiz. Bir de servise mi gitmek gerekir yoksa abonelik tarzı biz mi aktif ederiz?
Hey Mercedes ile pek cok komut aktif oluyor. Aracin isik sistemine eklemeler yapilabiliniyor(Digital Lights)
Telefonunuzu baglamadan Spotify Youtube vb ozellikler açiliyor.

Devami için
 

Jurdengaus

Aktif üye
Katılım
24 Eyl 2023
Mesajlar
122
Tepki Puanı
99
Puanları
43
Konum
İstanbul
İsim
Murat Can GÜLLÜ
Araç
W206 4MATİC
Rica ederim distronic aktivasyonu için tuş takımının değişmesi gerekiyor. Fatih bey aktivasyonu kendisi araca bağlanıp yapıyor. Burnmester harika aracım dolu bir araç soğutması arka iklimlendirme koltuk ısıtmasına kadar tek eksiğimiz distronicti. Sağolsun Fatih bey çözüyor.
Distronic aktivasyona başladi mi acaba @gudicik ?
 

OZD84

Çaylak üye
Katılım
25 Ocak 2024
Mesajlar
2
Tepki Puanı
0
Puanları
1
Konum
Mersin
İsim
Ozd
Araç
W206 2022-2023
Bugün otoparkta ön yolcu koltuğuna oturup müziği kökledim ve elim uzandığı her yeri tuttum. Trim sesi aslında sağ hoparlörden ve kapıdan gelmiyormuş. Ön camın ordaki woofer vurdukca, ayak uzatılan yerin üstünde en arkada bir plastik kapak var o titreşiyor ve ses yapıyormuş. Hoparlörlerin kendisinin ve kasalarının sağlam olması sevindirdi. Servis kolayca çözecektir diye umuyorum.
Evet bendede o sorun var, servis kapağı yerine oturttuk dedi, bir miktar azaldı ama yine derin baslı şarkılarda hoparlör patlakmış gibi ses çıkarıyor.
 

Lgww

Çaylak üye
Katılım
10 Ara 2023
Mesajlar
12
Tepki Puanı
5
Puanları
3
Konum
Hatay
Araç
w206
Merhaba, mercedes navigasyon satellite görüntüsü sizlerde çalışıyor mu? Menüde aktif hale getirmeme rağmen harita görünümü değişmiyor. Acaba buda me uygulamasının kullanılmaması kaynaklı mı?
 

baba_yaga

Tecrübeli Üye
Katılım
28 Mar 2016
Mesajlar
178
Tepki Puanı
72
Puanları
28
Konum
ANKARA
Araç
W212 E180
Mercedesin eskiden iyi olduğu yalıtım konusunda da G serisi BMW ler Mercedesi geçmişler. Aynı Adamın trim sesi testide var ki BMW iki gömlek üstte. 1,5 motor ara hızlanmada elektrik süpürgesi gibi gürültülü.

 

Ice_Blast

Aktif üye
Katılım
12 Haz 2023
Mesajlar
169
Tepki Puanı
135
Puanları
43
Konum
Istanbul
İsim
Adil K
Araç
C200 4Matic W206
Ben ikisini de uzun süre kullandım, G20 bi tık daha sessiz ama o kadar. Onun dışında kesinlikle çocuklu aile için daracık.. G20’nın hızlanması bi tık daha yavaş, yakıt 4 Çeker rakibine göre net bonkör.. Birde 4matic farkı var ki ben w206’dan önce nolacak olsa olmasa diyordum - çok özür dilerim ciddi farklı bir olaymış.
 

w.antilles

Üye
Katılım
5 Eyl 2021
Mesajlar
81
Tepki Puanı
32
Puanları
18
Yaş
45
Konum
Ankara
Araç
W206 C200 4 MATIC
Arkadaşlar direksiyon sisteminde bir sıkıntım var. Dönüşlerde çıt çıt ses yapıyor birde dömüş sonrası direksiyon zor toparlıyor gibi bir sertlik var. Konyadayım burdaki servise trim sesi için 3-4 kere gittim onu bile çözemediler ki bayi kapanma sürecne girdi şimdi hiçbirşey yapmazlar. Bana Ankarada yetkili servis tavsiyesi verebilecek arkadaşımız varmı? Orta ekran da devamlı gidip gidip geliyor güncellemeye rağmen
 

limnili

Üye
Katılım
1 Eyl 2017
Mesajlar
38
Tepki Puanı
5
Puanları
8
Yaş
42
Konum
izmir
Araç
Mercedes C200 4matic
Digital light merak etmekteyim ben yapınca paylaşırsanız sevinirim

3 bölgeli klima nasıl oluyor 2 veya 4 seçeneği var bildiğim kadarıyla?
3 BÖLGELİ AĞIZ ALIŞKANLIĞI KUSURA BAKMAYIN , VW GRUBUNDA 3 BÖLGELİ DE VAR (GOLF-A4 VS) ,A6 VE ÜZERİNDE 4 BÖLGELİ DE
 

MrtClb

Üye
Katılım
23 Eki 2023
Mesajlar
46
Tepki Puanı
22
Puanları
8
Konum
İstanbul
İsim
Murat
Araç
C200 - W206
Park sensörü sorunları ve aracın saçma sapan fren yapması ile ilgili aracı Mengerler Bostancı'ya bıraktım. Araç 2-3 gün kalabilir dediler. 3 günde komple şanzıman revizyonu falan yapılıyor sanayide. Güncelleme yapmak için 3 gün diyorlar. Tamam ikame araç verin, cevap o işle ilgili arkadaşımız hasta, bu nasıl iş diyince de; önceden planlanması gerekiyor ikame aracın dediler. Yani diyor ki senin aracın örneğin hararet yapıp yolda kalacaksa bunu önceden planla, bizi bi ara ikame araç ayarlayalım öyle yolda kal :rolleyes: Basit bir güncelleme ya da park sensörü sorunu yüzünden 3 ncü yetkili servis ve sonuç değişmedi. Sabah 8:30 dan beri hiç bir şey yapılmadı araca, üstü kapalı şekilde söylenen şu, bu aracı al sanayide başının çaresine bak. Yoksa başka bir mantık göremiyorum bu iş için araba 2-3 gün burada kalacak ve biz ikame araç vermiyoruz demelerinin. Sabah taksi bile çağırmadılar istediğim halde, yağmurun altında taksi bulmaya çalıştım. Tüm bu rezilliğe rağmen elime geçen hiç bir şey, yapılan hiç bir şey yok. İnat ettim araç kalsın bende bi araba kiralarım faturasını artık siz mi ödersiniz, Mercedes Türkiye'mi görürüz dedim. Bakalım yapılacak mı araba. Bir daha asla Mercedes almam dedirtmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Çin malı araba alsam bunlar başıma gelse kendim kaşındım diyeceğim. Diğer aracım Citroen'de ne zaman servise gitsem (bakım harici hiç gitmedi bu arada, sıfır sorun) servis taksi bulamazsa, dilerseniz arkadaşımız sizin aracınızla sizi istediği yere bıraksın diyor, istediğim yere beni bırakıp aracı servise götürüyorlar ve dedikleri sattte aracı tertemiz teslim ediyorlar. Bir sürü araç ile yetkili servis deneyimim var, hiç bu kadar kötüsünü görmedim. Üstelik konuştuğumuz yetkili servisler en büyükleri sözde. Mercedes Türkiye'yi aradım tabi ki hiç bir değişiklik yok, bir daha arasam daha önce yaptıkları gibi aracınızın sorunu serviste çözülmediyse tekrar servise götürün derler. Özetle; Mercedes'te 4 yıl garanti var diye aldanmayın, bir sorun yaşadığınızda garanti falan olmadığını göreceksiniz. Üstüne üstlük gaza bastığınızda kendisi fren yapan bir arabayı ne yapacağım diye çaresizce sinir stress sahibi olmakta cabası. Bir arabadan ne beklersiniz gaz basarsınız gider, bu araba en temel işlevini yapamıyor, gaza basıyorsunuz o frene basıp duruyor yolun ortasında ve bu sorunu çözmeyip siz aracı bırakmayın başka zaman getirin en iyisi diyebiliyor yetkili servis. Ben İstanbul gibi bir yerde 3 servis gezip bunları yaşıyorsam bir de Anadolu'da ki insanların halini düşünün. Neyse ki İstanbul'da boş boş gezilecek çok servis var daha.
 

berkkocaturk

Aktif üye
Katılım
30 Kas 2023
Mesajlar
134
Tepki Puanı
72
Puanları
28
Konum
Kocaeli
İsim
BERK
Araç
C200 W206
Park sensörü sorunları ve aracın saçma sapan fren yapması ile ilgili aracı Mengerler Bostancı'ya bıraktım. Araç 2-3 gün kalabilir dediler. 3 günde komple şanzıman revizyonu falan yapılıyor sanayide. Güncelleme yapmak için 3 gün diyorlar. Tamam ikame araç verin, cevap o işle ilgili arkadaşımız hasta, bu nasıl iş diyince de; önceden planlanması gerekiyor ikame aracın dediler. Yani diyor ki senin aracın örneğin hararet yapıp yolda kalacaksa bunu önceden planla, bizi bi ara ikame araç ayarlayalım öyle yolda kal :rolleyes: Basit bir güncelleme ya da park sensörü sorunu yüzünden 3 ncü yetkili servis ve sonuç değişmedi. Sabah 8:30 dan beri hiç bir şey yapılmadı araca, üstü kapalı şekilde söylenen şu, bu aracı al sanayide başının çaresine bak. Yoksa başka bir mantık göremiyorum bu iş için araba 2-3 gün burada kalacak ve biz ikame araç vermiyoruz demelerinin. Sabah taksi bile çağırmadılar istediğim halde, yağmurun altında taksi bulmaya çalıştım. Tüm bu rezilliğe rağmen elime geçen hiç bir şey, yapılan hiç bir şey yok. İnat ettim araç kalsın bende bi araba kiralarım faturasını artık siz mi ödersiniz, Mercedes Türkiye'mi görürüz dedim. Bakalım yapılacak mı araba. Bir daha asla Mercedes almam dedirtmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Çin malı araba alsam bunlar başıma gelse kendim kaşındım diyeceğim. Diğer aracım Citroen'de ne zaman servise gitsem (bakım harici hiç gitmedi bu arada, sıfır sorun) servis taksi bulamazsa, dilerseniz arkadaşımız sizin aracınızla sizi istediği yere bıraksın diyor, istediğim yere beni bırakıp aracı servise götürüyorlar ve dedikleri sattte aracı tertemiz teslim ediyorlar. Bir sürü araç ile yetkili servis deneyimim var, hiç bu kadar kötüsünü görmedim. Üstelik konuştuğumuz yetkili servisler en büyükleri sözde. Mercedes Türkiye'yi aradım tabi ki hiç bir değişiklik yok, bir daha arasam daha önce yaptıkları gibi aracınızın sorunu serviste çözülmediyse tekrar servise götürün derler. Özetle; Mercedes'te 4 yıl garanti var diye aldanmayın, bir sorun yaşadığınızda garanti falan olmadığını göreceksiniz. Üstüne üstlük gaza bastığınızda kendisi fren yapan bir arabayı ne yapacağım diye çaresizce sinir stress sahibi olmakta cabası. Bir arabadan ne beklersiniz gaz basarsınız gider, bu araba en temel işlevini yapamıyor, gaza basıyorsunuz o frene basıp duruyor yolun ortasında ve bu sorunu çözmeyip siz aracı bırakmayın başka zaman getirin en iyisi diyebiliyor yetkili servis. Ben İstanbul gibi bir yerde 3 servis gezip bunları yaşıyorsam bir de Anadolu'da ki insanların halini düşünün. Neyse ki İstanbul'da boş boş gezilecek çok servis var daha.
Yazılım güncellemesine 3 gün mü dediler. Yuh gerçekten.
Normalde yazılım güncellemesi arabanın kendi kendine kullanılmadığı zaman otomatik yaptığı şey. Biz bunun için servise gidicez birde 3 gün mü diyecekler! İkame araç olmaması da ayrı saçmalık koskoca mercedes yazılım güncellemesine 3 gün dememeli birde ikame araç yok dememeli...
 

MrtClb

Üye
Katılım
23 Eki 2023
Mesajlar
46
Tepki Puanı
22
Puanları
8
Konum
İstanbul
İsim
Murat
Araç
C200 - W206
Yazılım güncellemesine 3 gün mü dediler. Yuh gerçekten.
Normalde yazılım güncellemesi arabanın kendi kendine kullanılmadığı zaman otomatik yaptığı şey. Biz bunun için servise gidicez birde 3 gün mü diyecekler! İkame araç olmaması da ayrı saçmalık koskoca mercedes yazılım güncellemesine 3 gün dememeli birde ikame araç yok dememeli...
İstemiyor çünkü yapmayı. Arabayı götürdüğümde dediği şu siz arabayı bırakmayın götürün, biz ikame araç programlayınca sizi ararız. O ikame araç ayarlanacak mı? Meçhul. Hala telefonda siz aracı alın, biz sizi ararız. Servise gidicem işimi gücümü bırakıp ve 3 ncü kez hiç bir şey yapılmadan geri alacağım. Hayatımda görmediğim şeyleri Mercedes'te gördüm.
 

guray78

Çaylak üye
Katılım
2 Haz 2020
Mesajlar
19
Tepki Puanı
17
Puanları
3
Konum
İstanbul
Araç
w206 AMG 4matic
Park sensörü sorunları ve aracın saçma sapan fren yapması ile ilgili aracı Mengerler Bostancı'ya bıraktım. Araç 2-3 gün kalabilir dediler. 3 günde komple şanzıman revizyonu falan yapılıyor sanayide. Güncelleme yapmak için 3 gün diyorlar. Tamam ikame araç verin, cevap o işle ilgili arkadaşımız hasta, bu nasıl iş diyince de; önceden planlanması gerekiyor ikame aracın dediler. Yani diyor ki senin aracın örneğin hararet yapıp yolda kalacaksa bunu önceden planla, bizi bi ara ikame araç ayarlayalım öyle yolda kal :rolleyes: Basit bir güncelleme ya da park sensörü sorunu yüzünden 3 ncü yetkili servis ve sonuç değişmedi. Sabah 8:30 dan beri hiç bir şey yapılmadı araca, üstü kapalı şekilde söylenen şu, bu aracı al sanayide başının çaresine bak. Yoksa başka bir mantık göremiyorum bu iş için araba 2-3 gün burada kalacak ve biz ikame araç vermiyoruz demelerinin. Sabah taksi bile çağırmadılar istediğim halde, yağmurun altında taksi bulmaya çalıştım. Tüm bu rezilliğe rağmen elime geçen hiç bir şey, yapılan hiç bir şey yok. İnat ettim araç kalsın bende bi araba kiralarım faturasını artık siz mi ödersiniz, Mercedes Türkiye'mi görürüz dedim. Bakalım yapılacak mı araba. Bir daha asla Mercedes almam dedirtmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Çin malı araba alsam bunlar başıma gelse kendim kaşındım diyeceğim. Diğer aracım Citroen'de ne zaman servise gitsem (bakım harici hiç gitmedi bu arada, sıfır sorun) servis taksi bulamazsa, dilerseniz arkadaşımız sizin aracınızla sizi istediği yere bıraksın diyor, istediğim yere beni bırakıp aracı servise götürüyorlar ve dedikleri sattte aracı tertemiz teslim ediyorlar. Bir sürü araç ile yetkili servis deneyimim var, hiç bu kadar kötüsünü görmedim. Üstelik konuştuğumuz yetkili servisler en büyükleri sözde. Mercedes Türkiye'yi aradım tabi ki hiç bir değişiklik yok, bir daha arasam daha önce yaptıkları gibi aracınızın sorunu serviste çözülmediyse tekrar servise götürün derler. Özetle; Mercedes'te 4 yıl garanti var diye aldanmayın, bir sorun yaşadığınızda garanti falan olmadığını göreceksiniz. Üstüne üstlük gaza bastığınızda kendisi fren yapan bir arabayı ne yapacağım diye çaresizce sinir stress sahibi olmakta cabası. Bir arabadan ne beklersiniz gaz basarsınız gider, bu araba en temel işlevini yapamıyor, gaza basıyorsunuz o frene basıp duruyor yolun ortasında ve bu sorunu çözmeyip siz aracı bırakmayın başka zaman getirin en iyisi diyebiliyor yetkili servis. Ben İstanbul gibi bir yerde 3 servis gezip bunları yaşıyorsam bir de Anadolu'da ki insanların halini düşünün. Neyse ki İstanbul'da boş boş gezilecek çok servis var daha.
Mengerler bostancıda 10 gün öncesinden ikame araç planlaması yapılarak oluşturulan randevum, randevu günü ikame araç olmadığı gerekçesi ile iptal edildi. Yani anlayacağınız önceden ikame araç randevusu alsanız bile uymuyorlar. Maalesef Mercedes servisleri içler acısı bir durumda. Vadi istanbuldakilerden umudumu kesip Almanya'ya şikayet maili attım 3 aydır dönüş bekliyorum. Bizi 3 sınıf ülke olarak gördüklerinden olsa gerek.
 

MrtClb

Üye
Katılım
23 Eki 2023
Mesajlar
46
Tepki Puanı
22
Puanları
8
Konum
İstanbul
İsim
Murat
Araç
C200 - W206
Aradı Mengerlerden bir hanımefendi, yarın ikame araç sorununun çözüleceğini söylediler. Bakalım ne olacak. Araç gerçekten 3 gün kalacakmış güncellemeler için, bir de benzin pompası değişecekmiş aksiyon varmış. Neyse sorunları halletsinlerde kalsın önemli değil.
 

drserkancelik

Forum Sponsoru
Katılım
19 Tem 2014
Mesajlar
246
Tepki Puanı
41
Puanları
28
Yaş
45
Konum
İstanbul
Araç
A180 CDI 7G-DCT
Benim aracımda aniden motor ikaz ışığı yanmıştı. Aldığım bayiye yakın olduğum için hemen götürdüm. Arıza tespiti için cihaza bağlanacak dendi ve randevu almam gerektiği, en erken 3 gün sonrasına randevu verilebileceği söylenmişti. Sadece diagnosis’e bağlamak için 3 gün sonrasına randevu veriyorlardı. İnanamadım. Mercedes çağrı merkezindeki kişi beni birollar’a yönlendirdi. Çok şükür onlar hemen bağlayıp arıza şu dediler. Özetle servis uğraşmak istemiyorsa her türlü engeli yaratıyor. Çözmek isteyen her türlü yardımı gösteriyor.
 

berkkocaturk

Aktif üye
Katılım
30 Kas 2023
Mesajlar
134
Tepki Puanı
72
Puanları
28
Konum
Kocaeli
İsim
BERK
Araç
C200 W206
Aradı Mengerlerden bir hanımefendi, yarın ikame araç sorununun çözüleceğini söylediler. Bakalım ne olacak. Araç gerçekten 3 gün kalacakmış güncellemeler için, bir de benzin pompası değişecekmiş aksiyon varmış. Neyse sorunları halletsinlerde kalsın önemli değil.
Hocam ne aksiyonu bu şekilde bir açıklamaları yok w206da şase no nuz nedir?
Bu sitede benim araç gözükmüyor el altından mı yapıyorlar siz de kontrol eder misiniz?
 

Erhan27

Tecrübeli Üye
Katılım
25 Ocak 2015
Mesajlar
1,252
Tepki Puanı
295
Puanları
83
Konum
Gaziantep
İsim
ED
Araç
W206 C200 AMG

berkkocaturk

Aktif üye
Katılım
30 Kas 2023
Mesajlar
134
Tepki Puanı
72
Puanları
28
Konum
Kocaeli
İsim
BERK
Araç
C200 W206
Evet aksiyon var benimki 1 ay önce değişti benzin pompası ama hepsi değil belirli serilerde hata varmış.
Tamam sizin burada gözüküyorsa bende gözükmemesi yok demek iyi. Bir yazılım güncellemesi için gideceğim ama vakit bulamıyorum maalesef.

Gidince mercedes me yi tekrar soracağım twitterda çalışma vardır falan yazıyorlar ama yine bilgi yok. me hizmeti araçların değerini arttıracak bir sistem oysa ki
 

MrtClb

Üye
Katılım
23 Eki 2023
Mesajlar
46
Tepki Puanı
22
Puanları
8
Konum
İstanbul
İsim
Murat
Araç
C200 - W206
Hocam ne aksiyonu bu şekilde bir açıklamaları yok w206da şase no nuz nedir?
Bu sitede benim araç gözükmüyor el altından mı yapıyorlar siz de kontrol eder misiniz?
Bu siteye girince benim arabada daha önce yapılmış olan bagajın sağ tarafına döşeme eklenmesi çıkıyor. Bu daha önce yapıldı ama hala orada bu yazıyor. Bunun üstüne bir su pompası aksiyonu çıktı, bir de yakıt pompası şimdi. O siteye güvenmeyin, servise gidin orda çıkıyor asıl yapılması gereken işlemler.
 

berkkocaturk

Aktif üye
Katılım
30 Kas 2023
Mesajlar
134
Tepki Puanı
72
Puanları
28
Konum
Kocaeli
İsim
BERK
Araç
C200 W206
Bu siteye girince benim arabada daha önce yapılmış olan bagajın sağ tarafına döşeme eklenmesi çıkıyor. Bu daha önce yapıldı ama hala orada bu yazıyor. Bunun üstüne bir su pompası aksiyonu çıktı, bir de yakıt pompası şimdi. O siteye güvenmeyin, servise gidin orda çıkıyor asıl yapılması gereken işlemler.
Hocam daha da güvendim şuanda siteye 😂
Diğerleri de vardır o zaman servis söyledi mi size yoksa sadece bagajı mı yaptılar
 

MrtClb

Üye
Katılım
23 Eki 2023
Mesajlar
46
Tepki Puanı
22
Puanları
8
Konum
İstanbul
İsim
Murat
Araç
C200 - W206
Koluman ve Mengerler, bir şey sormadan aksiyon var bunlar yapılacak diye açıklama yapmıştı.
 

MrtClb

Üye
Katılım
23 Eki 2023
Mesajlar
46
Tepki Puanı
22
Puanları
8
Konum
İstanbul
İsim
Murat
Araç
C200 - W206
Yakıt pompası ya da değişecek olan ilgili bir parça Mercedes Türkiye stoklarında yokmuş sözde, 20 gün sonra gelecekmiş. Arabayı her ay servise götürmesem tuhaf hissederdim zaten, iyi oldu o yüzden. 2022 model araba mı kullanıyoruz, 2000 model 300 bin km.de araba mı kullanıyoruz belli değil, servisten çıkamıyor araba. Bu arada Çarşamba gününden beri serviste hala...
 

doom

Aktif üye
Katılım
11 Kas 2023
Mesajlar
114
Tepki Puanı
131
Puanları
43
Konum
Istanbul
Araç
w206- avantgarde
İş yoğunluğunun sonunda aracı aşağıdaki nedenlerle Mengerler bostancıya bıraktım. pazartesi teslim edileceği iletildi.

Şikayetler:
1-Silecekler pert. Yenileri takılacak. 2500 TL imiş. (Epey iyi fiyat gibi geldi.)
2-Yazılım çok eski dedim, Sizin aracın eskidir muhabbeti oldu ama şikayetleri ilettim o zaman eski dedi. Carplay kararsız ve şarj yapmak yerine boşaltıyor vs
3-sürücü koltuğu takur tukur. %100 Kesemezlermiş. %80 kesebilirlermiş
4- orta üst aydınlatma, sunroof kontrol ettiğimiz ünite, vızır vızır ses yapıyor. Sanırım bu aracın en dandik komponenti burası. Buraya keçe vs sıkıştırarak çözeceklermiş.
5- yakıt pompası değişecekmiş. depo %20 dolu olmalıymış. Şansa %25 civarıydı.

bakalım pazartesi nasıl teslim alacağım. İletişim ilgi alaka güzeldi.
 

berkkocaturk

Aktif üye
Katılım
30 Kas 2023
Mesajlar
134
Tepki Puanı
72
Puanları
28
Konum
Kocaeli
İsim
BERK
Araç
C200 W206
İş yoğunluğunun sonunda aracı aşağıdaki nedenlerle Mengerler bostancıya bıraktım. pazartesi teslim edileceği iletildi.

Şikayetler:
1-Silecekler pert. Yenileri takılacak. 2500 TL imiş. (Epey iyi fiyat gibi geldi.)
2-Yazılım çok eski dedim, Sizin aracın eskidir muhabbeti oldu ama şikayetleri ilettim o zaman eski dedi. Carplay kararsız ve şarj yapmak yerine boşaltıyor vs
3-sürücü koltuğu takur tukur. %100 Kesemezlermiş. %80 kesebilirlermiş
4- orta üst aydınlatma, sunroof kontrol ettiğimiz ünite, vızır vızır ses yapıyor. Sanırım bu aracın en dandik komponenti burası. Buraya keçe vs sıkıştırarak çözeceklermiş.
5- yakıt pompası değişecekmiş. depo %20 dolu olmalıymış. Şansa %25 civarıydı.

bakalım pazartesi nasıl teslim alacağım. İletişim ilgi alaka güzeldi.
2-Yazılım eski diyosun w206 son kasa araca sizin araç eski diyor tam dayaklık

Benden de bas vurduğunda bir titreşim sesi geliyor ancak nereden olduğunu anlayamadım aşırı rahatsız ediyordu bazı frekanslarda oluyor sadece böyle cevap vermezler umarım.
 

doom

Aktif üye
Katılım
11 Kas 2023
Mesajlar
114
Tepki Puanı
131
Puanları
43
Konum
Istanbul
Araç
w206- avantgarde
2-Yazılım eski diyosun w206 son kasa araca sizin araç eski diyor tam dayaklık

Benden de bas vurduğunda bir titreşim sesi geliyor ancak nereden olduğunu anlayamadım aşırı rahatsız ediyordu bazı frekanslarda oluyor sadece böyle cevap vermezler umarım.
Evet malesef bazı şarkılarda bende de var. umarım düzelir. . Ama düzelmezse de muhtemelen sizin araçta burmester olsaydı olmazdı der. neyse. :)
bu arada youtube music de hi-fi kategorisinden dinlediğim müziklerde can çekişen ses sistemimiz iyi performans gösterebiliyor. İsterseniz deneyin oradan.
 

berkkocaturk

Aktif üye
Katılım
30 Kas 2023
Mesajlar
134
Tepki Puanı
72
Puanları
28
Konum
Kocaeli
İsim
BERK
Araç
C200 W206
Evet malesef bazı şarkılarda bende de var. umarım düzelir. . Ama düzelmezse de muhtemelen sizin araçta burmester olsaydı olmazdı der. neyse. :)
bu arada youtube music de hi-fi kategorisinden dinlediğim müziklerde can çekişen ses sistemimiz iyi performans gösterebiliyor. İsterseniz deneyin oradan.
Burmester var hocam bende ön taraftan geliyor titreşim sesi sadece bazı şarkılarda geliyor konsol gibi ama yerini kestiremiyorum. Dokunarak da bulamadım sürücü tarafında her yere dokundum. Zamanım olmadığından gidemiyorum servise ilk fırsatta gideceğim
 
Son düzenleme:

tayfurm

Üye
Katılım
12 Eyl 2023
Mesajlar
47
Tepki Puanı
84
Puanları
18
Konum
Istanbul
Araç
W206 C200 AMG
2-Yazılım eski diyosun w206 son kasa araca sizin araç eski diyor tam dayaklık

Benden de bas vurduğunda bir titreşim sesi geliyor ancak nereden olduğunu anlayamadım aşırı rahatsız ediyordu bazı frekanslarda oluyor sadece böyle cevap vermezler umarım.
Sağ taraftan geliyorsa, torpido altında en alt arkada ucuz plastik bir kapak var, oradan geliyor. Benim araçta burayı ben keşfettim, servis düzeltti.
Burmeister var ve sadece belli şarkılarda oluyordu.
 

berkkocaturk

Aktif üye
Katılım
30 Kas 2023
Mesajlar
134
Tepki Puanı
72
Puanları
28
Konum
Kocaeli
İsim
BERK
Araç
C200 W206
Sağ taraftan geliyorsa, torpido altında en alt arkada ucuz plastik bir kapak var, oradan geliyor. Benim araçta burayı ben keşfettim, servis düzeltti.
Burmeister var ve sadece belli şarkılarda oluyordu.
Bakacağım oraya. Ama boş yer bulmam lazım yüksek ses şiddetinde test etmem için apaçi olmak istemiyorum.
 

SERKAN Z.

Aktif üye
Katılım
6 Ara 2023
Mesajlar
179
Tepki Puanı
176
Puanları
43
Konum
Mersin
İsim
Serkan Zorlu
Araç
C 200 AMG 4MATIC
Burmester var benim aracımda da bas +6, tiz +7, orta ton -4 ekolayzır ayarı ile bazı şarkıların baslarında sol ön ayak ucuna doğru bir yerden geliyor sanki ama dediğim gibi bazı şarkılarda.
Genel olarak ses kalitesi harika. Tek tek enstrümanları ayırt edebileceğiniz seviyede ve sanki şarkıcı yanınızdaymış gibi bir hissiyatı var. Daha önceki aracımız Kuga ve Puma'da B&O ses sistemi vardı. Kıyas bile edilemez. Daha önce arabada müzik dinlememişiz.
 

berkkocaturk

Aktif üye
Katılım
30 Kas 2023
Mesajlar
134
Tepki Puanı
72
Puanları
28
Konum
Kocaeli
İsim
BERK
Araç
C200 W206
Bende duyma bozukluğu varmış sağlık raporu alırken çıktı ortaya 20 desibel altı duymuyorum zaten😅
Son ses yada yüzde 70 üstü dinliyorum genelde ve 710 watt olmasına rağmen ses yüksek gelmiyor keşke burmester high end 3d yada 4d olsa diyorum tabi çoğu kişi için geçerli değildir bu.

Birde MB sitesinde burmester değil de gelişmiş ses sistemi var ama hiç bir detay yok bununla ilgili bu ne acaba.

Edit: MB.de sitesinde buldum gelişmiş ses sistemi 9 hoparlör ve 225 watt cıkmış
 
Son düzenleme:
Üst