Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
50 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: W177 Yeni A Serisi Yazılım Sorunları

  1. #41
    Binbaşı
    İsim
    Ercan
    Kayıt
    16.02.2016
    Yer
    İstanbul
    Meslek
    Business finance
    Mesajlar
    352
    Beğeni (toplam)
    204
    Araç
    BMW

    Standart

    Alıntı Gudikcik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buradan çıkan sonuç servis yazılım atarken ya çökerse korkusu ile yazılım atmaktan kaçıyor
    Fatih bey merhaba

    Bizim arac belli araliklarla degisik uyarilar vermekte,ilk airbag uyarisi ile basladi bir sure sonra o gitti carpisma sistemi uyarisi verdi o da gitti en son motor lambasi yandi o da bi sure sonra sondu.
    Motor isigi yaninca sistemden yag miktarina baktim min seviyeye inmis durumda ve arac 5 bin’de.Sifir turbo beslemeli araclarda cok sıkstirma oldugunda eksiltme olur fakat araci performansli da kullanmiyoruz sizce bu durum normalmidir?

  2. Beğeni mesut_src bu mesajı beğendi.
  3. #42
    Forum Finansörü Genelkurmay Gudikcik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Mehmet
    Kayıt
    05.04.2010
    Yer
    Ankara - Kocaeli
    Meslek
    Yönetim Kurulu Üyesi
    Mesajlar
    4.912
    Beğeni (toplam)
    16630
    Araç
    GLK 320 CDI, SLC 180 AMG, W212 E 250 CDI , W204 C 180 K

    Standart

    Normal değil yağ eksiltmesi


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi



    İletişim ve Sorularınız için : Gudikcik [@] hotmail.com
    For Contact and Further Questions : gudikcik[@]hotmail.com

    Oldies :

    W201 190D 2.0 1987
    ( 41 E 0018 ), W124 250D 1991 ( 34 SVK 92 ) , W211 E280 CDI 2007 ( 34 DK 670 ), W202 C220 D 1994 ( 41 FS 530 ), W204 C 220 CDI 2009 ( 06 RVK 28 ), W212 E250 CDI 4 MATIC FL 2013 ( 41 GH 674 ), C117 CLA 200 AMG 2014 ( 06 ZBF 28 ), W205 C180 AMG 2015 ( 06 LGF 28 ), W204 C250 CDI FL 2011 ( 06 RKG 28 ), W213 E200 2016 ( 06 GBF 28 ), C219 CLS63 AMG( WN - 065 )


  4. Beğeni EUS bu mesajı beğendi.
  5. #43
    Onbaşı
    İsim
    Ali
    Kayıt
    09.07.2018
    Yer
    Adana
    Meslek
    BT
    Mesajlar
    30
    Beğeni (toplam)
    19
    Araç
    A200 W177

    Standart

    Bu gün aracı kumanda ile açtığımda aynalar açılmadı. Birkaç kez kilitleyip tekrar açtığımda açıldı. Sonraki kullanımlarımda sorun tekrar etmedi.

  6. #44
    Er
    İsim
    Ali Sütcü
    Kayıt
    13.06.2019
    Yer
    istanbul
    Meslek
    Bilgisayar Müh. Öğrenci
    Mesajlar
    1
    Beğeni (toplam)
    0
    Araç
    A200 AMG

    Standart

    Birkaç ay önce park halindeki aracıma bindiğimde ekranların ikiside çalışmadı. Ertesi gün servise gittiğinde düzelmişti, ancak servis güncelleme beklediklerini ve sorunun tekrarlayabileceğini söylemişti.
    4 hafta önce günlerce beklemesine rağmen düzelmemek üzere aynı sorun tekrarladı. Serviste 5 saatlik bir güncelleme yaptıklarını ancak sorun düzelmediğinden ön paneli garanti kapsamında değiştereceklerini söylediler. 4 haftadır bekliyorum benzerini yaşayan var mı?

  7. #45
    Onbaşı
    İsim
    Ali
    Kayıt
    09.07.2018
    Yer
    Adana
    Meslek
    BT
    Mesajlar
    30
    Beğeni (toplam)
    19
    Araç
    A200 W177

    Standart

    Alıntı AliSutchu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birkaç ay önce park halindeki aracıma bindiğimde ekranların ikiside çalışmadı. Ertesi gün servise gittiğinde düzelmişti, ancak servis güncelleme beklediklerini ve sorunun tekrarlayabileceğini söylemişti.
    4 hafta önce günlerce beklemesine rağmen düzelmemek üzere aynı sorun tekrarladı. Serviste 5 saatlik bir güncelleme yaptıklarını ancak sorun düzelmediğinden ön paneli garanti kapsamında değiştereceklerini söylediler. 4 haftadır bekliyorum benzerini yaşayan var mı?
    Benzeri:
    http://mbclubtr.com/muzik-ve-multime...tml#post699497

  8. #46
    Onbaşı
    İsim
    Erdal ÇEVİK
    Kayıt
    17.10.2018
    Yer
    Bursa
    Yaş
    51
    Meslek
    gayrimenkul Danışmanı
    Mesajlar
    26
    Beğeni (toplam)
    5
    Araç
    A 180 d Prograssive

    Standart

    Ekran arızası bendede verdi benim multimedya ekranı karardı yapılan yazılım güncelleme ile düzelmedi ekran komple değiştirdi

    Neyseki elinde ekran mevcut idi hemen değişti


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

  9. #47
    Onbaşı
    İsim
    Ali
    Kayıt
    09.07.2018
    Yer
    Adana
    Meslek
    BT
    Mesajlar
    30
    Beğeni (toplam)
    19
    Araç
    A200 W177

    Standart

    Yeni bir sorun

    klima soğuk moddayken zaman zaman sanki 30 dereceye ayarlamışım gibi sıcak hava veriyor. Klimayı, havalandırmayı açıp kapatmak bir işe yaramıyor. Aracı stop edip tekrar çalıştırınca düzeliyor. Son 15 günde 3-4 kez başıma geldi. Belki anlıktır diye bir süre sıcağa maruz kalsam da stop etmeden düzelmiyor.

  10. #48
    Onbaşı
    İsim
    Korkut Şuvağ
    Kayıt
    02.09.2018
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    34
    Meslek
    Pilot
    Mesajlar
    14
    Beğeni (toplam)
    3
    Araç
    A180d

    Standart

    @alibodurog
    Merhaba ayni problem bendede vardi araci ilk aldigim gunden beri cok igrenc bir problem, florya gurses e goturdum klimanin beyni arizaliymis 2 ay bekledim gelmesini degistirdiler duzeldi


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

  11. #49
    Onbaşı
    İsim
    Ali
    Kayıt
    09.07.2018
    Yer
    Adana
    Meslek
    BT
    Mesajlar
    30
    Beğeni (toplam)
    19
    Araç
    A200 W177

    Standart

    Alıntı Kilosierra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @alibodurog
    Merhaba ayni problem bendede vardi araci ilk aldigim gunden beri cok igrenc bir problem, florya gurses e goturdum klimanin beyni arizaliymis 2 ay bekledim gelmesini degistirdiler duzeldi


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bunu söylediğiniz iyi oldu, önümüzdeki hafta bakıma gideceğim. Belirteyim yazdığınızı.

  12. #50
    CIP Üye Yüzbaşı drserkancelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Serkan ÇELİK
    Kayıt
    19.07.2014
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    40
    Meslek
    Doktor
    Mesajlar
    186
    Beğeni (toplam)
    111
    Araç
    A180 CDI 7G-DCT

    Standart

    Kullandığım mobilo araçta da aynı sıkıntı vardı. Dereceyi en düşüğe almadan soğutmuyordu. Mesela klima ilk açıldığında 20 derecede ayarlı ise sürekli sıcak üflüyor, en düşeğe alıp 20ye çıkartınca düzeliyordu.


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •