-
W203 Fan beyni arızası
Ustalar 2001 C220 CDI aracım var gümrük den aldım 20.000 para harcadım hiç bir sonuca ulaşamadım şimdi de fan açmıyor müşiri değiştirdik yine açmadı daha öncesinde son ayarda takılı kalmıştı parcanin yan sanayisi 2300 TL ikinci el 1600 lira civarında bu fan ve beyni birlikte başka bi çözüm bulamaz miyim fan sistemine en son arabayla kendimi yakacam bı çare varmidir
-
Beğeni İstatistikleri - 1 Beğeni
E200 bu mesajı beğendi.
-
Emektar Üye
Yüzbaşı
ankarada iyi ustalar var, neredesiniiz ?
-
Tecrübeli Üye
Albay
W203 Fan beyni arızası
Hararet Müşür ile hallolmadıysa sizin sorununuz elektroniksel beyinsel.(SAM beyni klima gaz basınç müşürü) vb)ankarada iseniz emek elektronik var onlarla görüşebilirsiniz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konu outlaw2 tarafından (19.06.2019 Saat 11:36 ) değiştirilmiştir.
...MERCEDES -BENZ ... SAMSUN... kadir SAĞLAM...GOLF MKIII > GOLF MKV >W210 Komp.>W208 fl
-
Ne yazikki Kars'ta yim bu klima ile alakalı bi görüntü felan varmı kontrol ettirebilicegim bakılması gereken bir yer felan söylerseniz baktırmak istiyorum usta yok parça zaten sıkıntılı
-
Yönetici
General
by_special Nickli Üyeden Alıntı
Ne yazikki Kars'ta yim bu klima ile alakalı bi görüntü felan varmı kontrol ettirebilicegim bakılması gereken bir yer felan söylerseniz baktırmak istiyorum usta yok parça zaten sıkıntılı
Parçada yardımcı olurum 05554315035
0555 431 50 35 / Osman Serkan BERBER
-
Tecrübeli Üye
Albay
by_special Nickli Üyeden Alıntı
Size yakın mercedes servisi ve mercedes elektrikçisi olan memlekete randevu alıp gidin.
...MERCEDES -BENZ ... SAMSUN... kadir SAĞLAM...GOLF MKIII > GOLF MKV >W210 Komp.>W208 fl
-
w203 fan beyni arızası
Ustalar 2001 C220 CDI aracım var gümrük den aldım 20.000 para harcadım hiç bir sonuca ulaşamadım şimdi de fan açmıyor müşiri değiştirdik yine açmadı daha öncesinde son ayarda takılı kalmıştı parcanin yan sanayisi 2300 TL ikinci el 1600 lira civarında bu fan ve beyni birlikte başka bi çözüm bulamaz miyim fan sistemine en son arabayla kendimi yakacam bı çare varmidir
degerli arkadaşım gerci konuyu acalı baya olmus ama söz ucar yazı kalır derler ...bende 2001 w203 var gayette memnunun yanlız gecenlerde fan beynı arıza yaptı tabı fan beynı fanla birlikte satıldıgı icin baya yuksek mevlalar ıstıyorlar ben kendım kullandıgım icin cözümü 400 tl ye 2010 passat cc nın fanın motorunu kullandım tabı yataklar uymadıgı ıcın tornacıda motoru fanın kasasına yatagına uyacak sekılde cember yaptırdım ve mercedesın orjinal fanını ustune monte ettim yaklasık beş aydır bu sekılde kullanıyorum bir sefer memlekete gidip geldim (1300 km) sehir icide cabası gayette memmunun resimleri belki birilerinin isine yarar diye elimde mevcut buradan yüklemesini bilmiyorum sayet yönetici arkadaşlar isterlerse her asamasının resmı mevcut paylaşabilirim
-
Emektar Üye
Teğmen
soketi kesip kabloları ek mi yaptınız? Soketleri uymaz diye düşünüyorum. Passat fanı da PWM ile mi hızı kontrol ediliyor?
-
-
Emektar Üye
Teğmen
tugra19 Nickli Üyeden Alıntı
arkadasım su anda kullanıyorum gayette memunun,w203 beyin ve motoru iptal edip direk passat (2010) fanının motorunu kullandım yanlız passatın fanı kücük oldugu icin w203 fanını kullandım soket olarakta zaten w203 beyın arızalı oldugu icin beyin kısmındakı soketi söküp passat motora montaj saglam bir sekilde montaj vaptım su an kullanmaktayım
Passat fanı da pwm ile konrol ediliyor 2001 w203 de beyin motordan ayrı, passat (2010) beyin motorun icinde yeterki montaj asamasında motoru gönyede dönmesine yalpa yapmamasına dikkat edilmesi gerekiyor en önemlisi bu... klimayı actıgımdada calışması gayet normal yukardada yazdıgım gibi montaj asamasının tüm resimleri elimde mevcut ...birde aracımda ekran sorunu vardı 
gösterge ekranında cizgiler cıkıyor görüntü gelmıyordu ekranı degistik arıza devam etti kaçtane tamirci arkadasa götürdügümde bu arızanın kronik oldugunu söyiediler ve gösterge panelinin komle degismesini söylediler onuda aldım elime... gösterge icindeki serit yerine kablo ile atlama yaptım o arızamızda düzeldi beyin tamiri yapan ustaya gösterdigimde artık göstergenın ömürlük oldugunu söylediler

Abdullah Bey montaj fotoğraflarını buraya yükleyebilirseniz çok sevinirim.