-
Emektar Üye
Yüzbaşı
Araç folyo kaplaması öneri ppf
Merhaba
Sahip olduğum araca şeffaf folyo kaplatmak istiyorum komple.
pvc yerine artık ppf diye bir üründen bahsediyor uygulamacı firmalar, yaptıran memnun kalan istanbulda tanıdığı referans olabilecek tecrübe etmiş arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirmi?
Teşekkürler.
-
Beğeni İstatistikleri - 1 Beğeni
-
Tecrübeli Üye
Yüzbaşı
Sanırım kaliteli ppf zaten komple boya kadar tutar
-
Tecrübeli Üye
Teğmen
Benim bildiğim afm var şirinevlerde. @aksoza
-
Emektar Üye
Yüzbaşı
Selamlar , Benim kaputumda ppf mevcut , geri kalan yerlere düşünmedim , malum kaput arabanın namusu gibi bakıldığından dolayı
memnuniyet yada memnun olmama gibi bir durum yok yani şeffaf plastik beklentim sadece taş delmesin boyayı bu kadar. İstanbul ' da Büyükçekmece 'de Namtuning var , burada yaptırabilirsiniz , rasgele bi yere yaptırmayın kesinlikle sonra arabanızın heryerinde falçata çiziği izi kalır , hızlı iş yapmak için dikkatsiz davranıyorlar , biraz güvenilir bir yere yaptırın.
-
aksoza Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba
Sahip olduğum araca şeffaf folyo kaplatmak istiyorum komple.
pvc yerine artık ppf diye bir üründen bahsediyor uygulamacı firmalar, yaptıran memnun kalan istanbulda tanıdığı referans olabilecek tecrübe etmiş arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirmi?
Teşekkürler.
Selamlar,
Benim aracımda komple ppf (stek dynoshield) üstüne inci beyazı kaplama var. Çok memnunum.
2 kat koruma olduğu için kafam rahat. İster ikisini birden ister tekini yaptırın tavsiye ederim. Yaptırdığım yer TPD Garaj (istanbulda eyüpsultan otakçılar caddesinde) fiyat almak isterseniz ismimi de söyleyebilirsiniz dost olduk firma sahibi ve kardeşiyle indirim yaparlar. Hayırlı olsun şimdiden, saygılarımla.
Not: Firmayla bir bağlantım yoktur, sadece istediğiniz için öneri olarak söyledim.
-
-
Emektar Üye
Yüzbaşı
kdr.byr Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar,
Benim aracımda komple ppf (stek dynoshield) üstüne inci beyazı kaplama var. Çok memnunum.
2 kat koruma olduğu için kafam rahat. İster ikisini birden ister tekini yaptırın tavsiye ederim. Yaptırdığım yer TPD Garaj (istanbulda eyüpsultan otakçılar caddesinde) fiyat almak isterseniz ismimi de söyleyebilirsiniz dost olduk firma sahibi ve kardeşiyle indirim yaparlar. Hayırlı olsun şimdiden, saygılarımla.
Not: Firmayla bir bağlantım yoktur, sadece istediğiniz için öneri olarak söyledim.
Daha önce sizinle görüşmüştük bu detayı atladım ben yazdım kendilerine dönüş bekliyorum teşekkür ederim.
Ppf üzerine renkte yapabiliyormuymuş tam zırh olmuş sizinki😀
Sanırım bende beyaza kaplatacağım.
-
-
Marka olarak Stek'ten şaşmayın üstad.
-
aksoza Nickli Üyeden Alıntı
Daha önce sizinle görüşmüştük bu detayı atladım ben yazdım kendilerine dönüş bekliyorum teşekkür ederim.
Ppf üzerine renkte yapabiliyormuymuş tam zırh olmuş sizinki
Sanırım bende beyaza kaplatacağım.
Aa evet ben de şimdi nickten hatırlardım tamamdır