V177 arac sahiphleri konfor nasil ?

Bluexx

Tecrübeli Üye
Katılım
10 Ağu 2019
Mesajlar
513
Tepki Puanı
86
Puanları
28
Konum
İstanbul
Araç
W205 Facelift
Aracinizin konforunu begeniyor musunuz ? Hangi paket oldugunu yazarak yorum yaparsaniz sevinirim


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Predator

Aktif üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
143
Tepki Puanı
40
Puanları
28
Konum
İstanbul
Araç
A200 Sedan (V177)
Aracım Style paket ve 35.000km yol yaptım.

Araçta 16inç jantlar mevcut, bunun özellikle İstanbul'un kasisli ve bozuk yollarında pozitif etkisi var. Fakat görsel açıdan pek güzel değil bana göre, bu yüzden 18inç jantlar ile değiştirmeyi düşünüyorum.
Jant/lastikten bağımsız olarak segmenti içinde yol tutuş ve yüksek sürat konforunu yeterli buluyorum. Önceki aracım Honda Civic'ti, A Sedan'a geçince fazlasıyla konforum arttı.

Yorumlarımı C segmentini düşünerek değerlendirebilirsiniz. Mercedes C, E gibi modeller segmentleri gereği tabii ki daha üst konfor sunuyor.
 

current

Forum Sponsoru
Katılım
25 Ara 2020
Mesajlar
6
Tepki Puanı
2
Puanları
3
Konum
Kırıkkale
Araç
A 180 Sedan Progresive
Aracım progressive paket, yaklaşık 15 aydır kullanıyorum. Yaklaşık 18 bin km yol yaptım.
Genel anlamda aracımdan memnunum, kilometrenin büyük bir çoğunluğu uzun yolda yapıldı, 17 jantlar bence bu araç için ideal 18 ve üstü jantlar konforu düşürecektir diye düşünüyorum (Türkiye yol şartlarında) Sırf sert olmaması için zaten gidip AMG paket almadım, mümkün olan en dolu progressive paketi almaya çalıştım. 150km hızlara kadar genelde sessiz (Eski kullandığım Golf7 aracıma göre) Sonrasında cam tavan bölgesinden ve dikiz aynası bölgesinden hafif sesler başlıyor. Şehir içi konforu bence gayet yeterli. İç malzeme kalitesi bir E sınıfı mercedes olmasada kendi kategorisinde iyi. Arka süspansiyon bağımsız değil ama tümseklerden geçerken ancak farkı anlayabilirsiniz (veya hızlı viraj dönmek isterseniz). Elektronik olarak bir iki sıkıntısı var, ana ekran kararması ve tavandaki sunroof kontrolcüsünden gelen çok ince cızırtı şeklinde. Servis ekran için yazılım güncellemesi yaptı ama aynı hatayı tekrar verdi. Bunun haricinde ben araçtan memnunum. (Birde araç normalde ufak gibi gözüküyor ama boyu nerdeyse bir C serisi kadar, çok az fark var)
 

220BPM

Üye
Katılım
8 Nis 2021
Mesajlar
30
Tepki Puanı
1
Puanları
8
Yaş
36
Konum
İstanbul
Araç
A180 D Progressive
w177 progressive kullanıyorum. Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum, kışın suspansiyonlar sanki sertleşti bariz hissettim ama genel olarak çok memnunum. Ben corsadan geçtiğim için dünya değişti tabi mercedes C'den başlar teror orgutune :D kulak asmayın A serisi de gayet premiumu hissettiren bir araç. İki kez uzun yol yaptım hiç ağrı sızı olmadı gayet konforlu bir araç ki bence sınıfının en iyisi.

Malum Türkiye şartlarında 30 yaşında alabildim ilk mercedesimi, gönül ister yeni C serisi almak ama alım gücü malum :(
 
Üst