• Sevgili üyemiz, şu konuda MBCLUBTR baskılı Polar / T-shirt / Sticker yapmış olduğumuz anket sonucunda üyelerimiz tarafından seçilen polar ve tshirt modelleri üzerine gerekli çalışmaları yaptık. Eğer siz de "MBCLUBTR baskılı Polar / T-shirt / Sticker " ürünlerinden almak istiyorsanız lütfen konuyu ziyaret ediniz. Teşekkür ederiz.

w124 sportline hakkında

cerkes

Tecrübeli Üye
Katılım
9 Haz 2016
Mesajlar
294
Tepki Puanı
30
Puanları
28
Konum
ÇORUM
Araç
2001 w220 s320 short
w124 sportline hakkında

merhabalar arkadaslar w124 kasalarda bazı modellerde satıcısı dırek sportlıne olarak beyan ettiği veya kendımın baktıgımda haaa bu sportlıne demekkı dedıgım bazı modeller var bunların döşeme kumaşları ve direksiyonları daha üçgenimsi duruyor.hatta sportlıne bır uydurmadır diye düşünürken w124 sportlıne çamurluk logosunun orjınal parca no ıle paylaşıldıgını duydum.peki nedir bu sportlıne sadece dıreksıyon ve kare desen kumas döşemedenmı ıbarettır varmıdır baska bır artısı üretim olarak bilgisi olan varmı.mesele sportlıne ıse avangarde gibi süspansiyon dahamı sportif ve alcaktır veya motor aynı olsada şanzıman ve difransıyel oranları dahamı değişiktir nedir bu w124 sportline
 

cemalokka

Üye
Katılım
26 Eki 2022
Mesajlar
54
Tepki Puanı
37
Puanları
18
Konum
ankara
İsim
cemal turna
Araç
w124 E200
Normal w124 ile Sportline olanın arasında benim gördüğüm belli başlı farkları yazayım:
1) Direksiyonun alt tarafı normal değil, daha dar bacak olur. Ayrıca direksiyon çapı daha dardır. Ve yine pek çoğu bilmez direksiyon kutusu da farklıdır.
2) Otomatik ya da manuel vites fark etmeksizin vites topuzu üzerinde sportline logosu bulunur.
3) Deri ya da ekose kumaş olması fark etmeksizin dikiş yönleri diğerlerinden farklı olur. Her gördüğünüz ekose kumaş sportline değildir bu karıştırılmamalıdır. Sportline dikim ekoseler enine, normal araçtakiler dikine baklalı olur. Deri döşemede de dikim farklıdır diğerlerine göre.
4) Aracın ön çamurluk pakolarında üst köşede sportline logosu olur.
5) Daha sert ve alçak süspansiyona sahiptir.

Bunlardan eminim. Daha fazla detay olabilir belki o konuda net bilgim yok ama :)
 
Üst