2010 C180K Fascination Satılık

gobris

Tecrübeli Üye
Katılım
5 Mar 2013
Mesajlar
272
Tepki Puanı
72
Puanları
28
Konum
ankara
Araç
W203 C200 sport-coupe / W204 2010 Avantgarde K
Gri renkli cam tavanlı paket.
Artik elektrikli araçlara da bir şans vermek için satıyorum. Yoksa araçtan herhangi bir şikayetim yok.Hatta fazla fazla memnunum.

2021 den beri bende (220.000 km de almıştım) Şu an 303.000 km.
Arabanın benden once iki hasari var. birinde kar zinciri, digeri surtme sebepli arka camurluklar lokal boya. Bendeyken dur kalk trafikte arka tampona carptilar. orijinal ile değiştirttim. tamir yok. Kaza sonrası resimleri mevcut.Plastikte yırtılma olduğundan direkt orijinal ile değiştirdiler.

Arabanın tüm ağır bakımları yapildi. Ekzantrik dişli/zincir değişimi, Süspansiyonlar, diskler, düzenli olarak şanzuman yağı değişimleri, kompressör yağ bakımı (çoğu servisin haberi bile yok), aracın tüm yazılımlarının son versiyona güncellenmesi + AMG gostergesi (gudikcik sağolsun), servis geri çağırması ile orijinal şoför ve yolcu hava yastığı değişimi ,oksijen sensörleri, akü (6-7 ay oldu), birkaç hafta önce silecek....İlk etapta aklıma gelenler bunlar.

Bunun yanında 1 yillik kışlık, 1 haftalık ta yazlık continental premiumcontact lastikleri var.
Aracı aldığımda üzerinde Landirenzo LPG vardı. Söktürüp Prins kit taktırdım. Hala garantisi devam ediyor sanırım.

Arabayı aldığım günden beri değişen her parça, her bakım hatta abartıp aldığım her akaryakıt bile kayıtlı halde. İsteyene gönderebilirim.
Zaten bilen bilir biraz araba konusunda rahatsiz bir adamımdır. En ufak bir ses/arıza vs görürsem hemen gider yaptırırım.

Araç Ankara'da.. Dİleyen gelip göreiblir. Fiyat olarak sarı site ilanlarına da biraz baktığımda 750ler civarına pertten dönmüş araçlar ve 1000ler civarına uçan kaçan araçları görünce, pazarlıksız 850.000 fiyat istemeyi uygun gördüm. daha orada ilan yayınlamadım. Yayınlarsam bunun üzerinde olacağı aşikar.

İlgilenen arkadaşlar bana haber verebilir.
 
Son düzenleme:
Üst