W209 CLK 200K Sportpaket

sarizafer

Tecrübeli Üye
Katılım
28 Ağu 2014
Mesajlar
8
Tepki Puanı
0
Puanları
1
Konum
İstanbul
Araç
W209 CLK 200K
Herkese merhaba. Ismim Zafer, Istanbul'da yasiyorum. Forumu cok yakindan takip ediyordum ama aktif kullanici olmaya an itibariyle basliyorum. Otomobilim yaklasik 4.5 senedir bende ve otomobilime asigim, ikinci sahibiyim. Tam istedigim dolulukta ve gorsellikte, opsiyonlari fazla bir otomobilim var.

Otomobili satin almadan once ve satin aldiktan sonra bu forumdan cok faydalandim. Oncelikle basta forum disinda da bana yardimci olan >Gudikcik< Fatih Bey ve muthis teknik bilgi ve anlatim becerisine sahip [MENTION=2819]z edition< Ozan Bey olmak uzere herkese tesekkuru borc bilirim.

Benden onceki sahibi otomobilin bakimlarini atlamamis ama bunun disinda da surtme, cizik, gocuk gibi boya islemlerine gerekli ozen gosterilmemis. Otomobilin onden ve arkadan hic darbesi olmamasi cok buyuk bir arti. Benim zaten aldiktan bir kac yil sonra arabayi komple boyatma niyetim oldugu icin kazali olmamasi yeterliydi. Ic kozmetik acisindansa gercekten cok temiz bir otomobil aldim. 9 aydir arayisa degdi. Otomobilin benden onceki hikayesi de ilginc. Onu da ilerleyen zamanda eklerim buraya. Ote yandan otomobilimde basima gelen ve yaptigim retrofitleri de bu baslik altinda paylasacagim. W209 kasa konusunda da epey fazla official dokumana sahibim. Ihtiyaci olanlara yardimci olmaya calisirim, eksiklerim icin de sizlerden yardim istemeye hazirim, isteyecegim de.

Zaman icinde bakim, guncelleme, yenileme derken otomobilime biraz fazla ama keyif alarak para harcadim ancak evladiyelik duruma getirmek icindi hersey. Allah kaza, bela vermezse yanina baska araba eklerim ama bunu satmam.

Otomobilimin benim icin geri kalan ve en buyuk projesi gectigimiz hafta basladi. Puluna, civatasina kadar orijinal olarak Black Series olmayan CLK63 parcalariyla on arka tampon ve marsbiyeller degisecek. Su anda boya asamasi icin hazirlaniyor otomobil ve diger parcalar. Guncellemeleri de sunarim ilgilenenlere...

Otomobilimi ilk aldigimdaki fotograflariyla baslayalim, gerisi de gelir hayirlisiyla. Sevgiler herkese.


228111b809a0e36c12a1cab52d10c85d.jpg
fccfe4436a96199048edcccb9c4994f7.jpg
c578177cca6bec87d0b102ab43e27c4b.jpg
202ab66274acbddaac76d51c801446eb.jpg
4f5ffcc7670578758d766b70eb6b0b3d.jpg
1896bb5e25968be59bde793ee1c2acc9.jpg


SM-T710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

z edition

VIP Üye
Katılım
1 Ocak 2012
Mesajlar
3,490
Tepki Puanı
8
Puanları
38
Yaş
45
Konum
Ankara
Araç
1996 W140 S320 2004 W211 E320 1984 C126 500SEC 2006 CLK200K 2008 CLK200k
güle güle binin tekerinize taş değmesin deponuz hep dolu kalsın. resimlerden araba derli toplu duruyor.
proje içinde kolay gelsin. dışarıdan kolay görünen ama içine girince aslında çok zor olduğunu fark edeceğiniz bir iş. gene sıkışırsanız her zaman irtibata geçebilirsiniz.
 

sarizafer

Tecrübeli Üye
Katılım
28 Ağu 2014
Mesajlar
8
Tepki Puanı
0
Puanları
1
Konum
İstanbul
Araç
W209 CLK 200K
güle güle binin tekerinize taş değmesin deponuz hep dolu kalsın. resimlerden araba derli toplu duruyor.
proje içinde kolay gelsin. dışarıdan kolay görünen ama içine girince aslında çok zor olduğunu fark edeceğiniz bir iş. gene sıkışırsanız her zaman irtibata geçebilirsiniz.
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Daha iyileri, kasli kuvvetli olanlari sizlerin olsun. Paylastiginiz konulardan, bilgilerden ve retfofitlerden cok seyler ogrendim. Otomobilimin her bakimi esnasinda kendi listelerime ek olarak referans oldular bana.

Proje konusuna gelecek olursak cok haklisiniz. Donusum projesi 2015 yilindan beri olan bir plandi benim icin ama cok da gerek yok diye erteliyordum. CLK 63 BlackSeries'i yakindan gormustum Almanya'da muzede. F1 Turkiye GP'de isim geregi arabanin yaninda epey bi vakit gecirmistim sukurler olsun. O cok ekstrem bir ornekti ama Guney Afrika'da da normal 63'u gorunce icimde birseyler parladi ve o parayi vermeye razi oldum. Siparis vermeye basladigimda Euro 3.28 TL idi, sonra 7lere kadar cikti ama kismen dusuk kurla siparislerimi bitirdigim icin mutluyum. Son olarak boya icin guvenebilecegim ruh hastasi bir ekip ariyordum. Onu da gecen ay bulunca giristik bu olaylara bakalim guzel olur umarim sonu da...

Siparis asamasinda epey kafa yormam gerekti hangisinden ne siparis yapilacak diye. Otomobilin guncelligini korudugu yillarda on ya da arka tampon komple aksesuar olarak tek bir parca numarasiyla siparis edilebiliyormus. Dolu tampon geliyor. Epc ve Wis'te "tadil" olarak ayri bir basligi var. Orda normal tampondan yeni tampona gecirilecek malzemeler belli. Bu transferi yaparak olayi bitiriyordunuz ama artik B66.. diye baslayan aksesuar parca numarali komple paketin temini yok. Bu nedenle ben, benim otomobilin ve AMG tamponun EPC'deki parca listesini yanyana koyarak farkli olan, krom citalar gibi yenilenmesi gereken herseyi tek tek siparis verdim. Su anda 90 kaleme yakin bir parca listesi var ve hepsi lego gibi tek tek kolide duruyor. Otomobil saniyorum bu hafta boyaya girecek ama en buyuk mucadele haftaya arabayi toplamaya baslarken olacak. Ustalarim Mercedes'le alisiklar ama benim icin ters gitme ihtimali olan bir sey ters gider anlayisi agir basiyor. Bu nedenle biraz endise ve ince eleme soz konusu. Yeni malzeme, eski tampondan aktarilcak malzeme derken epey bir kafa yoracagiz gibi. WIS dokumanlarim hazir, umarim faydalari dokunur.

Sizden daha once yardim istedigim egsoz ucu konusuna gelecek olursak yine otomobil guncelligini yitirdigi icin krom egzos ucu temini yok. AMG armalilar motordan uca komple geliyor. Fiyatinin masallahi var. Maslak'ta bir yerde AMG armali orijinal olcude egzos ucu buldum. Fotograf yolladilar, harika gozukuyor. Sehir disinda oldugum icin canli goremedim, fiyat konusmadik ama araba toparlandiktan sonra ilk adresim orasi olacak. Bulamadigim tek parca egsoz ucuydu. Umarim cozulur bu sekilde. Hosca kalin.
da5a9f67dfdc2b93632f25586a35756e.jpg
127ac39e0bc51a44577fa354e5468042.jpg
b0bdd9226c1b43a2e6e33cdaa80fa24c.jpg


SM-T710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

sarizafer

Tecrübeli Üye
Katılım
28 Ağu 2014
Mesajlar
8
Tepki Puanı
0
Puanları
1
Konum
İstanbul
Araç
W209 CLK 200K
Herkese yeniden merhaba... Uzun sureli bosluklar versem de burayi canli tutmaya calisacagim elimden geldigince. Aklimda her zaman yazmak ve paylasmak icin olan seyler var ama her zaman firsat bulamiyorum ekran basinda bu kadar vakit gecirmeye... Nihayetinde maksat dijital bir gunce gibi otomobilimin hikayesini burada sizlerle paylasmak, ilginizi cekerse ve de faydasi dokunursa ne ala.

Otomobilimin sportpaket oldugunu soylemistim. CLK'nin sport versiyonlarinin da farkli secenekleri var. O donemin opsiyon fiyat listesini ekleyerek ilginize sunuyorum. Kiyaslamali olarak farklar ortaya cikiyor. Benim otomobilimin opsiyon kodu "952" yani aslinda en baz modeli diyelim digerleri arasinda. AMG dis gorunum paketi yok, icinde AMG ye has suslemeler yok... Hepsinde ortak nokta olarak perforeli ve kaliperlerinde Mercedes-Benz yazisi var. Disklerde CLK 350"den itibaren on disk boyutlari buyuyor ama klasik, benimki ve 350 ya da 500 arasindaki teknik olcu farkini bilmedigim icin yanlis bir sey yazmak istemiyorum. Egsozun katalizor bolumunde bir fark var mi bilmiyorum ama arka susturucu kazani normal CLK ya gore parca numaralari itibariyle farkli. Egsoz sesi daha tok, uctaki krom oval parcanin hem enine hem de boyuna olarak caplari standarttan daha buyuk.

Uc farkli donanim paketinde de 486 opsiyon kodlu spor amortisor ve yaylar var. Standarda gore yere 1.5 cm daha yakin ve suspansiyonlar amortisorlerin farkli olmasi sonucundan daha sert ayarlanmis ama kesinlikle rahatsiz edecek bir sertlik yok. Tam kivaminda... Gerci tum versiyonlarda 18" jant varken benim arabamda opsiyon olarak siparis edilmis 10 kollu 17"lik jantlar var. Bu jantlari degistirmek aklimdaydi ama baktim mi bu jantlar Turkiye'de oldukca nadir, ustelik Mercedes jant katalogunda baktiginizda sadece CLK icin uretilmis, yani baska bir otomobilin ne standart ne de opsiyon siparis listesinde yok. Jantin bu kadar degerli oldugunu gorunce, eski jantlar da biraz hurdavari olunca janti degistirmek yerine ayni janttan takim olarak sifir aldim. Yeniler yazlik lastiklere takildi, eskiler ise kislik lastiklere transfer oldu. 18"e ciksak mi derken bu jantin tek olcusu 17 olunca bir set daha jant sahibi olduk boylece.

Sportpaketlerde gelen standart ozelliklerden bir digeri ise surucu ve on yolcu icin ortopedik koltuklar. Baldir, sirt yan destekler, bel ve sirt olarak koltuk icindeki keseler pnomatik olarak havayla doldurulup bosaltilabiliyor. Populer deyisle sisirmeli koltuk yani. Gunumuz guncel kasalarda yaygin bir donanim olsa da 15'ine direk dayayacak bir otomobilde olmasi uzun yolculuklarda cok daha az yorucu oluyor.

Benim otomobilimden farkli paketlerde ek olarak AMG yazili kapi esikleri, direksiyondan vites degistirme kulakciklari ve AMG on, arka tampon, marsbiyel ve bagaj ustu cita geliyor.

Elbet bilenleriniz vardir Mercedes'teki bu tarz degisimi; benim otomobilimde direksiyondan vites degistirme direksiyon arkasindaki tus formundaki iki yonlu dugmelerle saglaniyor. Otomobili ilk aldigimda direksiyon arkasindaki tuslari da orijinal aluminyum kulakciklarla degisme planim vardi gazli ve heyecanli olarak, hatta bir donem cok arastirdim gerekli olan parca nolarini, modul farkliliklarini ama nihayetinde sag ve soldaki tuslarin hem vites buyultme hem de vites kucultmeye yariyor olmasi direksiyonda daha fazla konfor ve orijinallik sunmasi sebebiyle bu retrofitten vazgectim. Bundan gelen aliskanlik dolayisiyla evimizin ikinci arabasini surerken sag elim direksiyonda degilken ben vites buyultmek isterken bosta bulunup sol kulakcigi cekip vites kucultuyorum surekli. Ne yalan soyleyeyim, kendi arabami daha da cok seviyorum bu orijinalligindan dolayi... Nadir olan degerlidir mantigi...

Otomobilde ben zaten direksiyonda revizyona gittim. Hem alt ust kisim maun yapildi, el tutma yerleri ergonomik hale geldi. Deriler perforeli olanlarla degisti. (Hikayesini ve fotograflarini ekleyecegim daha sonra)

Kapi esikleri AMG yazili olanlarla degisecek arabanin boya isi bitip haftaici yeniden toplanirken. On-arka tampon, marsbiyellerin zaten siparisleri verilmisti; orijinal olarak donusecekler. Boyalari bitti su an...

Bu donusumde orijinal olarak kullanilmayacak tek parcalarim ise egsoz uclari ve bagajustu cita olacaklar. Egsoz ucuyla ilgili durumu paylasmistim. Bagaj ustu cita ise gercekten o parayi hakedecek bir parca olmadigi icin olcu ve kalip olarak birebir olan kalitesi ABS plastik olandan satin aldim. Karbonfiber olmamasina ragmen on tampon kaplamasinin yari fiyatindan daha fazlaya geliyordu. Bu parayi baska yere kullanmak cok daha mantikliydi haliyle...

Boylelikle aslinda otomobili retrofitlerle beraber asagida bahsettigim 3 farkli modelin tum ozelliklerini kapsayan eksiksiz bir paket haline getirmis oldum.
f6bbb008e4a1d832dfcd202bddfe21ba.jpg
597f3bfeedc437c72b7d56d6e43852f7.jpg
656272c7c688483398d6f28d642430a7.jpg


SM-T710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Viano Tr

Tecrübeli Üye
Katılım
3 Kas 2013
Mesajlar
142
Tepki Puanı
0
Puanları
16
Konum
İstanbul
Araç
Mercedes Viano 2008 2.2 Cdi & Mercedes CLK 200 Cabrio 2003
Konuyu takip ediyoruz heyecanla maşallah
 

RazZ

Tecrübeli Üye
Katılım
9 Ara 2015
Mesajlar
129
Tepki Puanı
0
Puanları
16
Konum
İstanbul
Araç
2006 CLK200K Avantgarde Sport Pack
Selamlar, benim aracım da Sport Pack. Doğru jantlar sizin de bahsettiğiniz 18" olanlar ancak benim araçta da sipariş sonrası 17" ile değiştirilmiş konfor kaygısı sebebiyle. Orijinal jantlar ara ara malum satış sitelerinde ve Facebook'ta yer alan CLK gruplarındaki satış ilanları arasında çıkıyor, edinme niyetiniz varsa bu bahsettiğim yerleri kontrol etmenizde fayda var. Bende sizden farklı olarak F1 Pedal Shift de var. Benim aracımda yarı kumaş koltuk (sizdeki gibi Multicontour özellikli) ve dikine dikişli kapı döşemeleri var. Aracınızın üzerindeki kaliperler Brembo tarafından MB için üretilmiş, çift pot kaliperler. Delikli ön fren disklerinizin çap ölçüsü 330mm. Dört pot (piston da denir) kaliperli versiyonlarda 340mm olanları var ama TR'de, en azından C/A209 üzerinde, hiç görmedim.

Projenizde başarılar dilerim...
 

sarizafer

Tecrübeli Üye
Katılım
28 Ağu 2014
Mesajlar
8
Tepki Puanı
0
Puanları
1
Konum
İstanbul
Araç
W209 CLK 200K
Selamlar, benim aracım da Sport Pack. Doğru jantlar sizin de bahsettiğiniz 18" olanlar ancak benim araçta da sipariş sonrası 17" ile değiştirilmiş konfor kaygısı sebebiyle. Orijinal jantlar ara ara malum satış sitelerinde ve Facebook'ta yer alan CLK gruplarındaki satış ilanları arasında çıkıyor, edinme niyetiniz varsa bu bahsettiğim yerleri kontrol etmenizde fayda var. Bende sizden farklı olarak F1 Pedal Shift de var. Benim aracımda yarı kumaş koltuk (sizdeki gibi Multicontour özellikli) ve dikine dikişli kapı döşemeleri var. Aracınızın üzerindeki kaliperler Brembo tarafından MB için üretilmiş, çift pot kaliperler. Delikli ön fren disklerinizin çap ölçüsü 330mm. Dört pot (piston da denir) kaliperli versiyonlarda 340mm olanları var ama TR'de, en azından C/A209 üzerinde, hiç görmedim.

Projenizde başarılar dilerim...
Merhaba, gec yanit verdigim icin kusura bakmayin. Forumdan taniyorum otomobilinizi. Gozunuz gibi baktiginiz da anlasiliyor iletilerinizden.

Jant konusunda ise 18 olduktan sonra sadece 5 kollu yildiz seklinde olan -normal CLK63 uzerinde olan- janti bu arabaya yakistiriyorum ben, ancak su an arkasinda her amg yazan 205 kasada o jantlardan oldugu icin artik sogudum da denebilir. Makyajsiz CLK 55lerde olan jantlarin yuzu eskidi artik. Makyajli Sport'lardaki 18 jantlar ise bence inanilmaz cirkin. Cok kollu olanlardan bahsediyorum. Jantin bijon bolgesi tava kapagi gibi duruyor, duz oldugu icin de offseti belli olmuyor.

Sizin otomobilde de olan 17lik klasik CLK jantlari her zaman daha hos geliyor goze. Bir de aidiyet ve orijinallik var tabi... Sizin jantiniz da benim jantlarim da sadece CLK kasa icin orijinal olarak alinabilir durumda. Yani ozgunluk seviyesi cok yuksek. Bu nedenle ben de kendi jantlarimdan kopamiyorum. Simdi sadece tek bir degisiklik yapma durumum olabilir o da zorunluluktan dolayi... Tamponlar ve marsbiyeller takildiktan sonra otomobilin etek boyu uzadigi icin jantlar bir tik kucuk kaldi ama dedigim gibi jant degistirme planim olmadigi icin jant kenarina gri renkli jant koruma bandi yaptirarak bir tik renkli kismi buyutebilmeyi umuyorum. Sonuclari yapinca gorecegiz.

Sizin otomobiliniz kac model bilmiyorum ama 2006, ikinci yari sonrasi uretim oldugunu dusunuyorum. Paddle shift o zaman gelmisti 2007 model yili olarak. Bendeki dugmelerin cift yonlu calismasina engel olmayacak paddle shift bakiyorum ama maalesef bulamadim. Arayislar suruyor. Soldan da vites buyutebiliyor olmak cok hosuma gidiyor, yine ozgunluk meselesi diyelim.

Frenler konusunda da paylastiginiz bilgi icin tesekkurler. 340lik on diskleri ben Clk280 ve 350lerde yurtdisinda gordum. 330luk diskler de hayli isimizi goruyor. Arabanin frenlerine lastiklerine cok guveniyorum. Yeter ki asfalt tozsuz olsun. 2000lerin basinda 100-0'i 37 metreden az surmesi takdiri hakediyor.



SM-T710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

sarizafer

Tecrübeli Üye
Katılım
28 Ağu 2014
Mesajlar
8
Tepki Puanı
0
Puanları
1
Konum
İstanbul
Araç
W209 CLK 200K
Herkese yeniden merhaba. Iletilere uzun sure ara vermek durumunda kaldim yogunluklar dolayisiyla.

Zamaninda paylasamadim ama kurban bayramindan once otomobili cikardik sokaga. Ustalarin tabiri caizse canina okundu benim isteklerim yuzunden ama isin dogrusunu, olmasi gerekeni yaptirabildigim icin is icime cok sindi, memnun da kaldim ama bir daha baska bir otomobilde boyle bir ise kalkisma cesaretim olur mu bilemiyorum. Nihayetinde 2017 temmuzdan beri parca siparisi verdim, boyaci aradim. Iki tane orijinal cikma ya da sifir egsoz ucu bulayim diye bile iki yil arama yaptim, Almanya'ya gittim. Aradigimiz sey araba boyadan cikmadan iki gun once bir tanidik sayesinde Maslak'ta bulundu. Onlari da biraz pahaliya da gelse orijinal olarak bulmam muthis final oldu. Araba sokulurken, kaporta tamirleri yapilirken ve toplanirken arabanin yaninda bulunmam isin kalitesini cok ama cok arttirdi. Kendimi ustasiyla beraber calisabilecegim bir garaj buldugum icin de cok sansli sayiyorum.

Arabayi cikarttiktan ertesi gun de egsoz uclarini taktirdim. Arefe gunundeki yogunluktan dolayi uclardan birisi dikkat cekmese de egri kalmisti. Onu da ancak gectigimiz hafta duzelttirdim. Arabanin ici tavani, her yeri zimpara tozu oldugu icin ic detay temizligi yapildi boyadan cikar cikmaz. Temizlik isini forumumuzda da yazan SLK sahibi [MENTION=16681]DetailBox< Gorkem Bey ve ekibi yapti. Kendisine tekrar tesekkurler. Eylul ya da ekim sonuna kadar arabanin boyasinin kurlesmesini, gaz saliminin tamamlanmasini bekliyoruz artik. Bagaj ustundeki spoileri o zaman yapistirip boya koruma konusunda ne yapabiliriz diye receteyi yine Gorkem Bey'den alacagiz.

Simdilik tek eksik olarak bir kac incik boncuk is kaldi. Onlari da uygun bir boslukta halletmeyi dusunuyorum. Arabanin boya asamalarini da daha sonra burada paylasacagim. Herkese sevgiler
fe6735aaafb3684a0485e247a07251f9.jpg
3bf2e837ce06b4be7d7252a7834d89ee.jpg
9ae0c537ca97c34de904106a418b43b4.jpg
6210ca1c4a0d5b5a8e708b47155fbf9e.jpg
b837f2eb6d93a98a5fbb926e8c85412b.jpg


SM-T710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

RazZ

Tecrübeli Üye
Katılım
9 Ara 2015
Mesajlar
129
Tepki Puanı
0
Puanları
16
Konum
İstanbul
Araç
2006 CLK200K Avantgarde Sport Pack
Maşallah diyelim, gerçekten bambaşka bir araç olmuş. İyi günlerde binmek nasip olsun.

Üstteki iletideki soruya cevaben; Benim araç 2006 model (iç/dış makyajlı), Sport Pack'in ilk uygulama yılı olduğunu biliyorum ancak Paddle Shift kısmını bilemiyorum. Tam üretim tarihini öğrenebilirsem yazarım.
 

MEDteam

Tecrübeli Üye
Katılım
31 Ocak 2011
Mesajlar
2,042
Tepki Puanı
4
Puanları
38
Konum
Ankara
Araç
W220 / W202
İlk defa rastladım bu konuya, tek çırpıda heyecanla okudum, çok keyif aldım, tebrik ederim yaptığınız uygulamadan ötürü. Araç muazzam duruyordu ilk postta, son postta daha da güzel olmuş, imrendim. :) Güle güle kullanın, takibe aldım konuyu güncellemelerinizi bekliyorum. :)
 

DetailBox

Tecrübeli Üye
Katılım
17 Ocak 2016
Mesajlar
115
Tepki Puanı
0
Puanları
16
Yaş
35
Konum
Istanbul
Araç
R171
Herkese yeniden merhaba. Iletilere uzun sure ara vermek durumunda kaldim yogunluklar dolayisiyla.

Zamaninda paylasamadim ama kurban bayramindan once otomobili cikardik sokaga. Ustalarin tabiri caizse canina okundu benim isteklerim yuzunden ama isin dogrusunu, olmasi gerekeni yaptirabildigim icin is icime cok sindi, memnun da kaldim ama bir daha baska bir otomobilde boyle bir ise kalkisma cesaretim olur mu bilemiyorum. Nihayetinde 2017 temmuzdan beri parca siparisi verdim, boyaci aradim. Iki tane orijinal cikma ya da sifir egsoz ucu bulayim diye bile iki yil arama yaptim, Almanya'ya gittim. Aradigimiz sey araba boyadan cikmadan iki gun once bir tanidik sayesinde Maslak'ta bulundu. Onlari da biraz pahaliya da gelse orijinal olarak bulmam muthis final oldu. Araba sokulurken, kaporta tamirleri yapilirken ve toplanirken arabanin yaninda bulunmam isin kalitesini cok ama cok arttirdi. Kendimi ustasiyla beraber calisabilecegim bir garaj buldugum icin de cok sansli sayiyorum.

Arabayi cikarttiktan ertesi gun de egsoz uclarini taktirdim. Arefe gunundeki yogunluktan dolayi uclardan birisi dikkat cekmese de egri kalmisti. Onu da ancak gectigimiz hafta duzelttirdim. Arabanin ici tavani, her yeri zimpara tozu oldugu icin ic detay temizligi yapildi boyadan cikar cikmaz. Temizlik isini forumumuzda da yazan SLK sahibi [MENTION=16681]DetailBox< Gorkem Bey ve ekibi yapti. Kendisine tekrar tesekkurler. Eylul ya da ekim sonuna kadar arabanin boyasinin kurlesmesini, gaz saliminin tamamlanmasini bekliyoruz artik. Bagaj ustundeki spoileri o zaman yapistirip boya koruma konusunda ne yapabiliriz diye receteyi yine Gorkem Bey'den alacagiz.

Simdilik tek eksik olarak bir kac incik boncuk is kaldi. Onlari da uygun bir boslukta halletmeyi dusunuyorum. Arabanin boya asamalarini da daha sonra burada paylasacagim. Herkese sevgiler

SM-T710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizler için böyle özenle toparlanmış bir aracın üzerinde çalışmak büyük bir keyif ve onurdur. En kısa sürede tekrar bekliyoruz :)
 

volkan_can

Çaylak üye
Katılım
14 Kas 2019
Mesajlar
5
Tepki Puanı
0
Puanları
1
Konum
İstanbul
Araç
Mercedes C180
Merhabalar. @Sarı Zafer yazılarınız bir harika. Aracım geldikten sonra sizleri daha sık rahatsız edeceğim. Henüz yeni üye oldum. Tekrar görüşmek üzere.
 
Üst