amerikan arka tamponları

Ömer cuma

Tecrübeli Üye
Katılım
1 Ara 2017
Mesajlar
99
Tepki Puanı
0
Puanları
6
Yaş
43
Konum
İstanbul
Web Sitesi
www.ocbkalip.com
Araç
w211 e320

SERHAT

Tecrübeli Üye
Katılım
7 Nis 2010
Mesajlar
2,160
Tepki Puanı
4
Puanları
38
Konum
İstanbul
Araç
(Oo\=*=/oO)
Bu tamponlardan banada lazım. Bıktım komşuların parkederken tamponlarıma vurmalarından :mad:
 

sarpworks

VIP Üye
Katılım
6 Ara 2016
Mesajlar
1,085
Tepki Puanı
179
Puanları
63
Konum
X
Araç
TC Hybrid
neden amerika'da satılan araçların arka tamponların bu çirkin çıkıntılar var?


https://www.google.com/search?q=us+...sZffAhVlpYsKHRayAXEQ_AUIDigB&biw=1732&bih=978

amerikada yoldan gecen birisine su arabayi su iki aracin arasina vurmadan/degdirmeden park et, $1.000.000 verecegim, park edemezsen $100 vereceksin de. $100 i kaybetme riskine girmez. cunku yapamaz. paralel park sadece metropollerde var. onun disinda nereye giderseniz gidin, duz gir.cik seklinde otopark mantiginda park yerleri. ama cok ilginc bir konu var, paralel park yapamazsan direksiyon sinavini gecemiyorsun.gerci onda da kolayi bulmuslar. park yeri 8 mt, bulabildikleri en kucuk araci bulup sinava giriyorlar. mini cooper,golf tarzi araclar. arac kosulunda, park freninin orta kolsolda olma sorunlulugu var. acil durumda gozetmenin araci durdurabilmesi icin.

metropolde yasiyor, araciniz konusunda da cok hassas iseniz, ya cezaevine gidersiniz yada sinir hastasi olursunuz veya pasa pasa aylik $150-200 otopark odersiniz. geri geri geliyorlar, kimisi huy edinmis, arka araca yavasca dokunduruyor. hissederse cizik ile sanslisin. hissetmezse gaza abaniyor arkadaki arabanin sanzumaninin anasini aglatiyor(park freni de kullanmiyorlar). katur kutur ses duyuyorsun. sonra arabasini park edip inip gidiyor.
 

sarpworks

VIP Üye
Katılım
6 Ara 2016
Mesajlar
1,085
Tepki Puanı
179
Puanları
63
Konum
X
Araç
TC Hybrid
Bu araçlarda sensör yok mu acaba? Obezitenin verdiği rahatlıktan dolayı böyleler galiba adamlar. Dünya umurlarında değil.

alman araclarinin belli yildan yukarisinda standard, diger markalarda opsiyon. ikinci elde de sansina kalmis. bugune kadar aldigim araclarimdan hicbirinde sensor denk getiremedim:) esime 2011 mazda cx 9 grand touring aldim. arac en donanimlisi diye geciyor. geri gorus var, kor nokta var, park sensoru yok. ustelik aracin ilk sahibi mazda amerika.
 
Üst