Rize ve çevresi kaporta ustası önerisi

1987Benz

Çaylak üye
Katılım
3 May 2024
Mesajlar
1
Tepki Puanı
0
Puanları
1
Yaş
37
Konum
Rize
Araç
1987 250 D
Merhabalar yakın zamanlarda 1987 250 D modelini aldım, normalde bu araca özel bir ilgim olmamasına rağmen bütçemde ve bölgede alınabilir sayılı rahat araçlardandı. Aslen Rizeli olmama rağmen burada doğup büyümedim ve pek kimseyi tanıdığım söylenemez.

Aracın kondüsyonu genel olarak iyi lakin masrafları var, özellikle sağ ön paspas altı daha önceleri hep kuru olmasına rağmen ıslak çıkmaya başladı son günlerde. Daha önce buraya bir işlem yapılmış lakin tekrardan hortladı. Aracın için kuru olduğunda ve yalnızca durduğu yerde yağmur başladığı vakit de hafif su alıyor. Bu olay yalnızca sağ ön tarafta yaşanıyor, sol taraf kupkuru.

Bu sorunu ilçedeki birkaç ustaya sorduğumda birbirinden çok alakasız yanıtlar aldım. Kimisi şu anda çok doluyum 20 gün sonra gel ve cüzi bir miktar karşılığında hallederim dedi. Bir diğeri kaportaya komple gireceğiz her yerini sökeceğiz 100K olur, sonra indirimle 50K olur falan dedi. Sanıyorum biraz yabancı gördükleri için abartıyorlar. Kime gitmeli, kime baktırmalı bilmiyorum. Öncelikle isteğim içeri su girişini engellemek, kendimiz yapabileceğimiz ya da sorun tespit edebileceğimiz bir durumsa bakabilirim.
 
Üst